Продужена акција додатног попуста

Објављено: Фебруар 12, 2021

Продужена акција додатног попуста

ЈКП „Инфостан технологије“ и компанија Visa успешно су реализовали акцију додатног попуста на електронско плаћање редовног јануарског рачуна. Једнократан, додатан попуст био је обезбеђен за првих 5.250 редовних платиша, који своје јануарске рачуне плате сачуваном Visa платном картицом, током месеца фебруара.

 

Акција је наишла на велико интересовање редовних платиша који своје рачуне плаћају преко мобилне апликације и web портала е.Сандуче , због чега смо продужили акцију за нових 4.000 корсника. Додатан попуст од 4% корисницима ће бити исказан на фебруарском рачуну.

 

Једнократан додатан попуст од 4% на електронско плаћање рачуна сачуваном Visa платном картицом током месеца фебруара, корисници су остварили поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана.

 

У наредним месецима припремићемо Вам мноштво других погодности и попуста.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и web порталу е.Сандуче расте великом брзином, а у овом тренутку више од 100.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте потпуно безбедно своје рачуне.