Портал и апликација е.Сандуче слави први рођендан!

Објављено: Мај 31, 2021

Портал и апликација е.Сандуче слави први рођендан!

Електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче слави свој први рођендан! За годину дана наша е.Сандуче породица броји готово 150.000 задовољних чланова, који сваког месеца електронски добијају и плаћају рачуне обједињене наплате, само једним кликом бројним платним картицама, било када и са било ког места. ЈКП Инфостан технологије је пре годину дана пустило у рад портал и мобилну апликацију е.Сандуче, како би заштитило своје кориснике од изложености коронавирусу и омогућило им да безбедно плаћају своје рачуне, без одласка на шалтере и без чекања у редовима.

 

 
Плаћање путем портала и апликације е.Сандуче је најсигурнији и најбржи начин измирења рачуна јер се извршене уплате одмах реализују, а предност у односу на остале начине плаћања је што се  статус рачуна из опције „Плати“ аутоматски мења у „Плаћен“, док се уплата прокњижава истог тренутка. Месечни рачуни обједињене наплате доступни су корисницима већ од 1. у месецу, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе, поред чега је омогућено електронско плаћање опомена, утужења и репрограмираних обавеза. Корисници сваког месеца добијају нотификацију да им је рачун стигао у е.Сандуче, као и подсетник на рокове за коришћење попуста. Поред редовних попуста од 5, 6 и 7% и субвенција 10-30%, предузеће у сарадњи са картичарским организацијама омогућава корисницима и додатне, промотивне попусте на електронско плаћање, чиме се остварују велике уштеде.

 

Плаћање путем портала и апликације е.Сандуче обавља се само једним кликом Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, као и платним картицама издатим у иностранству, а платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата. Након сваке уплате корисник путем мејла добија потврду о успешности извршене трансакције, а процес плаћања се одвија у потпуно безбедном и сертификованом окружењу, у складу са највишим технолошким стандардима.

 

Подсећамо да се мобилна паликација е.Сандуче за платформе iOS и Android, веома брзо и лако преузима на Google Play и  App store. Такође, омогућили смо корисницима уникатан и јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације, који је истакнут на рачуну. У циљу заштите животне средине, корисницима је омогућено да брзо и лако у главном менију искључе слање штампаних рачуна на кућну адресу, што доприноси рационалној употреби ресурса.  

 

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и мејл адреса esanduce@infostan.rs . Све актуелне информације и акције доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту www.infostan.rs .