Отворен конкурс за универзитетску радну праксу

Објављено: Март 28, 2019

Отворен конкурс за универзитетску радну праксу "БГ пракса"

Град Београд и Универзитет у Београду позивају студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 10. генерације полазника програма универзитетске радне праксе "БГ пракса" и искористе прилику за стицање радног искуства у струци. Тромесечну радну праксу, уз подршку више од 140 ментора, нуди 46 установа чији је оснивач Град Београд.

Свим полазницима програма током три месеца трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз. Ангажовање у програму, као препозната релевантна ваннаставна активност студената Универзитета у Београду, носи и додатне ЕСПБ бодове.

Конкурс са свим детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла, условима за сваку позицију и потребним документима налази се на сајту Центра за развој каријере, на страници ввв.развојкаријере.бг.ац.рс/бгпракса . На истој страни истакнути су важни датуми везани за процес пријаве, предселекцију, селекцију, одговори на најчешће постављена питања, линк ка пријавном формулару за конкурс, као и "Водич кроз конкурс" са позицијама организованим према факултетима.

На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година основних и мастер студија у складу са наведеним условима конкурса за расписане позиције. За све кандидате неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању са одговарајућег факултета. Конкурс је отворен до 5. маја у поноћ, а први дан праксе биће 17. јун.