Обележавање Светског дана шума

Објављено: Март 21, 2021

Обележавање Светског дана шума

Пре пола века 21. март је установљен за Светски дан шума, како би се истакао значај дрвећа и бројне користи које човечанство има од шумске вегетације.  Државе широм света на овај дан подстичу локалне и глобалне активности, којима се подиже свест о важности свих врста шума и поспешује њихово очување и развој.ЈКП „Инфостан технологије“ сваког месеца штампа више стотина хиљада рачуна, који се шаљу на кућне адресе корисника. Као друштвено одговорно предузеће предузели смо мере за рационалнију употребу папира за штампање рачуна и на тај начин допринели очување шума, чиме смо уједно подстакли кориснике да безбедно и ефикасно електроснки добијају и плаћају рачуне на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче . У циљу заштите животне средине, корисницима је омогућено да брзо и лако у главном менију искључе слање штампаних рачуна на кућну адресу.


Поред тога што се електронска достава рачуна врши одмах након фомирања задужења, пре процеса штампе рачуна, она у великој мери утиче на заштиту животне средине због смањења броја физичких рачуна који се достављају корисницима, при чему доприноси рационалној употреби ресурса јер се смањују трошкови штампе рачуна. 


 
У овом тренутку више од 120.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно електронски добија и плаћа рачуне обједињене наплате платним картицама, без додатних трошкова, било када и са било ког места.Позивамо Вас да се региструјете на мобилну апликацију и портал е.Сандуче и учините да заједно допринесемо очувању и заштити животне средине.