Надоградњом портала е.Сандуче омогућене нове функционалности

Објављено: Јул 3, 2020

Надоградњом портала е.Сандуче омогућене нове функционалности

Након пуштања у рад новог портала е.Сандуче, ЈКП „Инфостан технологије“ је ослушкивало потребе, утиске и задовољство корисника понуђеним функционалностима. На наше велико задовољство интересовање корисника за нови портал е.Сандуче је веома велико и расте из дана у дан, што потврђује рекордан број регистација на дневном нивоу.

 

У складу са препорукама наших корисника,  олашали смо регистрацију и додали још нових, корисних функционалности.

 

На почетној страни апликације е.Сандуче постављено је прецизно Упутство за пријаву по корацима, као и одговори на најчешће постављана питања. Регистрација је олакшана и додатним видео туторијалом. Након успешне регистрације, на порталу Вам је омогућен водич који Вас спроводи кроз апликацију корак по корак и олакшава коришћење свих предности е.Сандучета.

 

Искључење слања рачуна путем поште омогућено је у сегменту  „кориснички налог“. Једноставним одабиром жељених некретнина брзо и лако искључујете слање штампаних рачуна и на тај начин доприносите очувању животне средине.

 

Због великог интересовања корисника за плаћање рачуна само једним кликом, ЈКП „Инфостан технологије“ је поред платних картица Visa и Dina омогућило и плаћање Мastercard и Мaestro платним картицама. На овај начин корисницима је додатно олакшано измирење рачуна, уз могућност плаћања свим платним картицама.