Мобилна апликација е.Сандуче доступна за преузимање

Објављено: Септембар 30, 2020

Мобилна апликација е.Сандуче доступна за преузимање

Портал е.Сандуче бележи велико интересовање корисника за најбрже, најбезбедније и најјефтиније плаћање рачуна, само једним кликом платним картицама. У овом тренутку више од 70.000 задовољних корисника плаћа електронски рачуне обједињене наплате без трошкова провизије, при чему број регистрованих корисника расте свакодневно великом брзином.

 

Пратећи најновије дигиталне трендове, ЈКП „Инфостан технологије“ је пустило у рад  мобилну апликацију е.Сандуче, како би корисници још брже и лакше добијали и плаћали своје рачуне. 

 

Мобилна апликација е.Сандуче је корисницима доступна за преузмање на платформама iOS и Android. За само неколико тренутака корисници својим паметним телефонима могу преузимати бесплатно мобилну апликацију е.Сандуче на Google Play и App store, како би само једним кликом са било ког места добијали и плаћали своје рачуне и имали увид у све обавезе и уплате.

 

Већ на почетку сваког месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, корисници ће добијати нотификацију да им је рачун стигао на мобилну апликацију е.Сандуче. Једним кликом на нотификацију корисници могу веома брзо и безбедно да плате рачун. Предузеће ће такође обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од 5%, 6% и 7%, како би све редовне платише на време могле да искористе своје попусте и плате рачуне умањено.

 

Уколико искључите слање рачуна путем поште, определићете се да своје рачуне добијате електронским путем, а на тај начин заједно са нама учествујете у очувању и заштити животне средине. 

 

Са циљем да додатно заштити своје кориснике због епидемије вируса COVID 19, ЈКП „Инфостан технологијеˮ потрудило се да рачуни обједињене наплате поред web платформе, буду још ближи и доступнији. Корисници од сада могу плаћати рачуне само једним кликом мобилним телефоном, потпуно безбедно из својих домова и са било ког другог места, без чекања у редовима на шалтерима.


 
Заштитите себе и своје најближе и плаћајте своје рачуне мобилним телефоном без икаквих додатних трошкова.