Мере заштите корисника од ширења вируса COVID-19

Објављено: Јун 26, 2020

Мере заштите корисника од ширења вируса COVID-19

На основу препоруке Владе Републике Србије о увођењу мера заштите грађана против ширења вируса „COVID-19“, ЈКП „Инфостан технологије“ обавештава све кориснике да је приликом доласка у експозитуре и седиште предузећа потребно носити заштитне маске  и држати социјалну дистанцу од минимално 1,5 метар. На лицу места обезбеђена су средства за дезинфекцију руку.

 
ЈКП „Инфостан технологије“ као друштвено одговорно предузеће које води рачуна о својим корисницима предузело је и мере заштите запослених лица у просторијама експозитура и седишта предузећа, како нико од посетилаца не би био угрожен приликом доласка на шалтере.

 
Апелујемо на кориснике да буду социјално одговорни и да се придржавају прописаних мера, како би се сви на адекватан начин заштитили од ширења вируса „COVID-19“.

 
Препоручујемо корисницима да се за сва питања обрате путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018, за позиве из свих фиксних мрежа, као и броја 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа, поред чега су доступни и телефони експозитура предузећа. Питања се могу упутити и путем електронске поште, на е-mail адресе: infostan@infostan.rs  и prinudnanaplata@infostan.rs , у зависности од врсте тражених информација. Обрасци за рекламације на комуналне услуге могу преузети са сајта предузећа и послати путем е-maila.


Подсећамо да Вам је обезбеђен портал https://esanduce.rs   за електронску доставу рачуна и плаћање рачуна само једним кликом, без одласка у платне институције.