ЈКП Инфостан технологије уручена Плакета за доброчинство

Објављено: Септембар 3, 2021

ЈКП Инфостан технологије уручена Плакета за доброчинство

Поводом обележавања 30 година од оснивања Удружења за подршку деци оболелој од рака „Увек са децом”, која се лече на Институту за онкологију и радиологију Србије, ЈКП “Инфостан технологије” је уручена Плакета за доброчинство, због помоћи у прикупљању новца за децу оболелу од рака. Јубилеј је обележен у свечаној сали Скупштине града Београда.

 

“Наше предузеће је реализовало  хуманитарну акцију, којом је инсертовало уплатнице за помоћ Родитељском кутку уз рачуне обједињене наплате. На тај начин наше предузеће омогућило је Београђанима да се потпуно добровољно прикључе акцији и у складу са својим могућностима донирају новац. Веома важан део пословне политике ЈКП "Инфостан технологије" је корпоративна друштвена одговорност. Због тога се наше предузеће, када има могућности, увек радо одазове и подржи хуманитарне и друштвене акције", истакла је Милица Пауновић, представник за медије ЈКП Инфостан технологије. Више од 11.000 Београђана препознало је значај акције, приликом чега је прикупљена донација за подршку деци оболелој од рака у Родитељском кутку у износу од 7,3 милиона динара.

 

Током ноћи између 2. и 3. септембра неки од симбола Београда- Палата Албанија, Бранков мост и Мост на Ади,  били су осветљени жутом бојом, поводом обележавања јубилеја Удружења за подршку деци оболелој од рака „Увек са децом”, која се лече на Институту за онкологију и радиологију Србије.