Јединствени шалтери ЈКП

Објављено: Јун 10, 2019

Јединствени шалтери ЈКП "Инфостан технологије"

Обавештавамо кориснике комуналних услуга да од данас на свим експозитурама ЈКП „Инфостан технологије“ поред текућих питања о задужењима, рекламацијама, плаћању, попустима, субвенцијама и рачунима обједињене наплате могу добити и све информације о покренутим поступцима принудне наплате, као и информације о измирењу заосталог дуга. Наше предузеће оформило је на свих 11 екпозитура универзалне шалтере за сва наведена питања како би корисницима било олакшано измирење обавеза и омогућено да на само једном месту добију све потребне информације не долазећи у зграду седишта предузећа због покренутих поступака принудне наплате.

 

Подсећамо да корисници у сваком тренутку могу да се обрате било којој експозитури за сва питања и недоумице, без обзира на територију општине пребивалишта, што је додатан начин уштеде њиховог времена. Поред тога радним данима 07:30-20:00 часова и суботом 08:00-14:00 часова на располагању је Бесплатни позивни центар 0800-011-018, за питања корисника који позивају из свих фиксних мрежа и број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа, као и е-маил адресе свих експозитура.

 

За сва питања из домена принудне наплате, као и до сада, корисници нам се могу обратити и на е-маил адресу prinudnanaplata@infostan.rs.