Експозитури на општини Палилула привремено онемогућен рад са корисницима

Објављено: April 9, 2021

Експозитури на општини Палилула привремено онемогућен рад са корисницима

Обавештавамо кориснике да је експозитура ЈКП Инфостан технологије на општини Палилула, у улици Илије Грашанина број 5, привремено затворена за рад са корисницима због поплаве објекта. Теничка екипе за санирање поплаве убрзано раде на откањању проблема и оспособљавању експозитуре за несметани процес рада.


 
За све врсте захтева можете нам се обратити путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018 за све позиве из фиксних мрежа и на број 011/395-44-20  за позиве из мобилних мрежа, који се тарифирају. На располагању су Вам све преостале експозитуре на територијама централних градских општина.  


 
Све мејлове, рекламације, промене и остале врсте обраћања можете упутити на мејл palilula@infostan.rs , док Вам је за сва питања у вези поступка принудне наплате и поднетих предлога за извршење на основу веродостојне исправе омогућена мејл адреса prinudnanaplata@infostan.rs . Питања у вези електронског плаћања рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче можете упутити ма мејл esanduce@infostan.rs. 

 

Извињавамо се због насталог проблема. Рад са корисницима у експозитури Палилула биће омогућен у најкраћем временском року.