е.Сандуче наставља акцију додатног попуста

Објављено: Јул 30, 2021

е.Сандуче наставља акцију додатног попуста

ЈКП “Инфостан технологије” од 1.августа у сарадњи са компанијом Mastercard наставља да награђује кориснике мобилне апликације и web портала е.Сандуче акцијом додатног попуста од 8%,  на плаћање јулског рачуна.

 

Право на додатни попуст остварују сви нови корисници који се региструју на портал и апликацију е.Сандуче , као и сви регистровани корисници који до сада никада нису вршили плаћање. Додатни попуст од 8% је обезбеђен за првих 1400 корисника који своје јулске рачуне плате са Mastercard платном картицом  током августа месеца  и сачувају картицу за будућа плаћања. Једнократни попуст од 8% корисницима ће бити исказан на наредном месечном рачуну, а корисници који су до сада искористили ову акцију плаћањем јунског рачуна, не могу поново остварити додатан попуст на плаћање рачуна за месец јул.

 

Додатни попуст на плаћање јулског рачуна током месеца августа, корисници ће остварити поред свих редовних попуста ЈКП “Инфостан технологије” од 5, 6 и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије корисника.

 

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и мејл адреса  esanduce@infostan.rs  . Све актуелне информације и акције доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту  https://www.infostan.rs/  .

 

Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе од вируса COVID 19 и плаћајте своје рачуне на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин.