Додатни попуст на порталу и апликацији е.Сандучe

Објављено: Јун 30, 2021

Додатни попуст на порталу и апликацији е.Сандучe

ЈКП „Инфостан технологије“ у сарадњи са компанијом Mastercard наставља да награђује  кориснике мобилне апликације и портала е.Сандуче, додатним промотивним попустима и уштедама, са циљем да их подстакнемо да на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин плаћају своје рачуне само једним кликом, било када и са било ког места, без одласка на шалтере и без чекања у редовима.

Право на додатни попуст остварују сви нови корисници који се региструју на порталу и апликацији е.Сандуче, као и сви регистровани корисници који до сада никада нису вршили плаћање на порталу и апликацији е.Сандуче, а који у периоду од 1. до 31. јула 2021. године на мобилној апликацији или порталу е.Сандуче изврше плаћање јунског рачуна са Mastercard платном картицом и сачувају картицу за будућа плаћања. Попуст ће бити исказан на наредном месечном рачуну. Апликација и портал е.Сандуче корисницима пружају могућност да приликом регистрације, сачувају податке својих Mastercard платних картица у сигурном и сертификованом окружењу.

Додатан попуст је обезбеђен за првих 5800 корисника који своје јунске рачуне плате са Mastercard платном картицом и сачувају картицу за будућа плаћања током јула.

Додатни попуст од 8% корисници ће остварити поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. Такође, корисници са платним картицама издатим у Републици Србији рачуне плаћају без накнаде, што им омогућава још један вид уштеде у кућним буџетима. 


Током прве године рада е.Сандуче породица броји готово 160.000 задовољних чланова. Позивамо Вас да користите електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче и током јула остварите јединствену, промотивну уштеду од 8% на плаћање јунског рачуна опцијом чувања Mastercard платне картице за будућа плаћања.


Уколико до сада нисте, преузмите  мобилну апликацију е.Сандуче за платформе Android и iOS на Google Play и App продавници и региструјте се веома брзо и лако. Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте своје рачуне потпуно безбедно, само једним кликом.


За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и мејл адреса esanduce@infostan.rs . Све актуелне информације и акције доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту www.infostan.rs .