Додатан попуст на електронско плаћање јануарског рачуна

Објављено: Јануар 29, 2021

Додатан попуст на електронско плаћање јануарског рачуна

ЈКП „Инфостан технологије“ је у сарадњи са компанијом Visa редовним платишама мобилне апликације и web портала е.Сандуче, који су уједно корисници Visa платних картица, обезбедило додатан промотиван попуст од 4% на електронско плаћање јануарског рачуна. Са циљем да заштитимо наше кориснике од изложености вирусу COVID 19 обезбедили смо им додатан попуст на електронско плаћање, како бисмо им омогућили да на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин плаћају рачуне, само једним кликом било када и са било ког места, без додатних трошкова. 


 
Редовне платише комуналних услуга које у периоду од 01. фебруара до 28. фебруара  на мобилној апликацији или web порталу е.Сандуче изврше електронско плаћање редовног јануарског рачуна са Visa платном картицом и сачувају картицу за будућа плаћања или изврше плаћање са већ сачуваном Visa платном картицом, остварују додатних  4% попуста, који ће бити исказан на наредном месечном рачуну.


 
Једнократан, додатан попуст од 4% на електронско плаћање рачуна сачуваном Visa платном картицом током месеца фебруара, корисници ће остварити поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. Такође, корисници рачуне плаћају без накнаде, што им омогућава још један вид уштеде у кућним буџетима. Додатан попуст је обезбеђен за првих 5.250 корисника који своје јануарске рачуне плате сачуваном Visa  платном картицом, током месеца фебруара.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и web порталу е.Сандуче расте великом брзином, а у овом тренутку више од 100.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. Подсећамо да се мобилна апликација е.Сандуче за платформе iOS и Android, веома брзо и лако прeузима  на Google Play и  App store. Такође, омогућили смо својим корисницима уникатан и јединствен QR код за бесплатно преузимање  мобилне апликације е.Сандуче, који је истакут на рачуну.


 
Позивамо Вас да користите електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче и остварите јединствену, промотивну уштеду од 4% на плаћање редовног јануарског рачуна сачуваном Visa платном картицом у периоду од 01. фебруара до 28. фебруара. 


 
Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте своје рачуне потпуно безбедно, само једним кликом уз додатне уштеде.