Додатан попуст на електронско плаћање и у јануару

Објављено: Децембар 23, 2020

Додатан попуст на електронско плаћање и у јануару

Акција додатног попуста од 4% на електронско плаћање рачуна наишла је на велики одзив и задовољство корисника, због чега смо омогућили продужетак акције до краја јануара.

 

ЈКП “Инфостан технологије” је обезбедило додатан попуст од 4% за кориснике који своји редовни месечни рачун за октобар или новембар или децембар измире преко портала или мобилне апликације е.Сандуче сачуваном Mastercard платном картицом до краја јануара.

 

О детаљним условима акције можете се информисати на страници:
https://www.infostan.rs/cir/dodatan-popust-na-elektronsko-placanje

 

Подсећамо да се додатан попуст од 4% обрачунава поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30%.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче расте свакодневно. Захваљујемо се свим корисницима који електронски плаћају своје рачуне преко портала и мобилне апликације е.Сандуче и на тај начин штите себе и своје најближе од изложености вирусу COVID 19 и плаћају своје рачуне безбедно са било ког места и у било које време, без чекања у редовима и без додатних трошкова.

 

Хвала Вам што чините део нашег тима и што нас сваким даном мотивишете да због Вас будемо бољи. Потрудићемо се да Вам и у новој години олакшамо свакодневни живот и обезбедимо Вам додатне попусте и погодности уз максималну заштиту и уштеду Вашег времена и новца.