Додатан попуст на електронско плаћање фебруарских рачуна

Објављено: Март 1, 2021

Додатан попуст на електронско плаћање фебруарских рачуна

Због великог интересовања редовних платиша за додатан попуст на електронско плаћање рачуна преко портала и апликације е.Сандуче , ЈКП „Инфостан технологије“ и компанија Visa су продужили акцију на наредни месец.

 

Редовним платишама је на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче омогућено да током марта месеца остваре једнократан, додатан попуст од 4% на електронско плаћање редовног фебруарског рачуна са Visa платном картицом и сачувају картицу за будућа плаћања или изврше плаћање са већ сачуваном Visa платном картицом. Додатан попуст ће бити исказан на наредном месечном рачуну, а могу га остварити редовне платише које до сада нису искористиле попуст на плаћање јануарског рачуна. Као и до сада, додатан попуст од 4% на електронско плаћање фебруарског рачуна сачуваном Visa платном картицом корисницима је обезбеђен поред свих редовних попуста ЈКП Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. Додатан попуст обезбеђен је за првих 2000 редовних платиша, које изврше електорнско плаћање по наведеним условима.

 

ЈКП „Инфостан технологије“ је у сарадњи са компанијом Visa редовним платишама мобилне апликације и портала е.Сандуче , који су уједно корисници Visa платних картица, обезбедило додатан промотиван попуст од 4% на електронско плаћање фебруарског рачуна, како би поред уштеде били максимално заштићени од изложености вирусу COVID 19.

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче  расте великом брзином, а у овом тренутку више од 100.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате само једним кликом платним картицама, било када и са било ког места И без додатних трошкова. Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте потпуно безбедно своје рачуне.

 

У наредним месецима припремићемо Вам друге погодности.