Додатан попуст и уштеда на електронско плаћање рачуна

Објављено: Октобар 23, 2020

Додатан попуст и уштеда на електронско плаћање рачуна

ЈКП „Инфостан технологије“ је у сарадњи са компанијом Mastercard корисницима мобилне апликације и web портала е.Сандуче, који су уједно корисници Mastercard® платних картица, обезбедило додатан промотиван попуст на електронско плаћање редовних рачуна, са циљем да их подстакнемо да на најбржи, најбезбеднији и најјефтинији начин плаћају рачуне, само једним кликом било када и са било ког места, уз истовремено смањење изложености вирусу COVID 19.

 

Корисници који у периоду од 01.11.2020. - 31.12.2020. године на платформи е.Сандуче изврше електронско плаћање редовног месечног рачуна са сачуваном Mastercard платном картицом, остварују додатних 4% попуста на целокупан износ наредног месечног рачуна. Информацију о додатном попусту корисници ће добити након извршеног електронског плаћања на платформи е.Сандуче.

 

Апликација и портал е.Сандуче корисницима пружају могућност да приликом регистрације, сачувају податке својих Mastercard платних картица у сигурном и сертификованом окружењу, тако да су они токенизовани и спремни за коришћење кад год су кориснику потребни, без потребе за поновним укуцавањем приликом плаћања, док се сигурносни PIN и CVC2 кодови никада не чувају.

 

Додатан попуст од 4% на електронско плаћање рачуна током новембра и децембра Mastercard платном картицом корисници ће остварити поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије“ од  5%, 6% и 7% и субвенција од 10 до 30% за социјално угрожене категорије грађана. Такође, корисници рачуне плаћају без накнаде, што им омогућава још један вид уштеде у кућним буџетима. 


Како бисмо били још ближи и доступнији нашим корисницима, поред веб портала пустили смо у рад мобилну апликацију е.Сандуче, за платформе iOS и Android, које се веома брзо и лако прузимају  на Google Play и  App store.

 

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и web порталу е.Сандуче расте свакодневно великом брзином. Пратећи најновије дигиталне трендове, у овом тренутку више од 70.000 задовољних корисника веома брзо, лако и сигурно плаћа електронски рачуне обједињене наплате платним картицама, било када и са било ког места. 

 

Позивамо Вас да користите електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче и остварите јединствену, промотивну уштеду од 4% на плаћање редовног месечног рачуна Mastercard платном картицом у периоду од 01.11.2020. - 31.12.2020. године. Додатан попуст је обезбеђен за првих 25.000 корисника који своје октобарске или новембарске рачуне плате сачуваном Mastercard платном картицом.

 

Не губите своје време на шалтерима платних институција, заштитите себе и своје најближе и плаћајте своје рачуне потпуно безбедно, само једним кликом.