Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Приступ ON-LINE упиту стања

20. 10. 2017.

Обавештавамо све наше кориснике да је завршен редизајн ON-LINE упита стања.

ЈКП Инфостан технологије је са циљем побољшања и унапређења рада ON-LINE упита стања и подизања безбедности података корисника на виши ниво редизајнирало приступ упиту стања.
 
Корисници сада на једноставан начин могу да се пријаве за приступ ON-LINE упиту стања на сајту предузећа, попуњавањем својих личних података и креирањем јединствене лозинке за приступ. Регистрацијом на ON-LINE упит стања, омогућен је увид у уплате корисника и преузимање електронских копија рачуна, са којима је могуће извршити плаћање пре него што рачун стигне на кућну адресу.  

Кратко упутство за пријаву на ON-LINE упит стања:

  • Да би приступили редизајнираном ON-LINE упиту стања, потребно је да корисници осмисле своје корисничко име и попуне on-line Захтев за креирање приватног корисничког налога за физичко/правно лице.
  • Уколико се сагласе са условима коришћења, корисници попуњавају ЗАХТЕВ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРИВАТНОГ КОРИСНИЧКОГ НАЛОГА.
  • Лозинка за прву пријаву и активацију налога биће испоручена на e-mail адресу, унету у захтев. 
  • По добијању лозинке  за прву пријаву, корисници могу сами да креирају своју лозинку, на основу које ће приступ упиту стања бити омогућен.
  • Уколико корисници након 5 неуспешних покушаја да приступе ON-LINE упиту стања на тај начин закључају свој налог, потребно је да изаберу  опцију "заборављена лозинка" и попуне захтев за новом лозинком, након чега ће им налог бити аутоматски откључан.

Корисници сваку неправилност или другу примедбу и рекламацију у погледу ON-LINE упита стања могу да пријаве телефоном преко Кол центра или на e-mail адресу upitstanja@infostan.rs .