Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Подељено 550 пакета за најугроженије самохране родитеље

10. 10. 2017.

Фондација Ана и Владе Дивац је у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије, уз присуство градског менаџера Горана Весића, секретарке за социјалну заштиту и в.д. директорке Градског центра за социјални рад поделила прехрамбене пакете најугроженијим самохраним родитељима са територије Београда. 

Градски менаџер је том приликом истакао да су намирнице које су подељене прикупљене средствима 5.500 грађана Београда који су се одазвали акцији Инфостана и донирали новац за 550 пакета. Он се захвалио Фондацији Ана и Владе Дивац јер се понашају друштвено одрговорно и додао да ће Град Београд увек бити добар партнер тој Фондацији, као и другима који желе да помогну социјално угроженим категоријама друштва.

У акцији Фондације Дивац, у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије прикупљено је више од милион и по динара за набавку пакета са основним животним намирницама, који су подељени најугроженијим једнородитељским породицама на територији Града Београда. 

Директорка Фондације Ана Кошел захвалила се на донираном новцу и сарадњи, која је омогућила да се помогне најугроженијима.

ЈКП Инфостан технологије је својом подршком пружило грађанима могућност да се добровољно прикључе и донирају новац у складу са својим могућностима, захваљујући чему су набављени пакети сада у правим рукама,  истакла је Милица Пауновић испред ЈКП Инфостан технологије.