Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Кутак за редовне платише

ЈКП „Инфостан технологије“ жели да се захвали редовним платишама и да их подстакне да и убудуће на време измирују своје обавезе за комуналне производе и услуге.

ЈКП „Инфостан технологије“ позива институције и установе културе, едукације и спорта у Београду да заједнички омогућимо попусте и погодности за редовне платише комуналних услуга.


Попусти у позриштима за редовне платише

ЈКП "Инфостан технологије" награђује све редовне платиште гледањем позоришних представа у београдским позориштима по повлашћеним ценама.

У сарадњи са Друштвом за пружање услуга “TICKETING“ доо наше предузеће омогућава корисницима који на време измирују своје потрошене обавезе да улазнице за све позоришне представе у позориштима: Атеље 212, Звездара театар, Југословенско драмско позориште, Позориште на Теразијама, Позориште Бошко Буха, УК Вук Стефановић Караџић, Београдско драмско позориште, Мадленианум, Позориште Славија, Позориште лутака Пинокио могу купити по сниженим ценама -  попустом до 50%. 

Попуст при куповини улазница за позоришне представе остварује се уз последњи рачун обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе". 

Овде можете преузети репертоар позоришних представа са истакнутим умањеним ценама за месец децембар.
Корисници могу поручити улазнице за позоришне представе позивом броја телефона 011/20-30-570 или их резервисати путем web site-a www.ticketline.rs

Продајна места где се резервисане улазнице могу преузети су:

- Ticketline shop – Нови Београд: Булевар Милутина Миланковића 1, локал 46, радним данима  09:00-18:00 часова и суботом 10:00-16:00 часова
- Ticketline Вождовац: Стадион шопинг центар, Заплањска 32, на инфо пулту тржног центра 10:00-22:00h

ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ

За грађане Београда који редовно плаћају своје комуналне обавезе, обезбеђени су следећи попусти и погодности:

  • ПОПУСТ ОД 5% - за плаћање рачуна до датума доспећа означеног на уплатници (најчешће до 15. у месецу за претходни месец)
  • ПОПУСТ ОД 6% - за кориснике који користе попуст шест месеци у континуитету
  • ПОПУСТ ОД 7%-за кориснике који користе попуст годину дана у континуитету
  • ГРАДСКЕ СУБВЕНЦИЈЕ СА ПОПУСТИМА ОД 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ИЛИ 30% - за следеће категорије: пензионере и домаћинства са ниским приходима, учеснике рата, ратне војне инвалиде и породице палих бораца, кориснике материјалног обезбеђења и накнаде за помоћ и негу, домаћинства са хендикепираним и тешко оболелим лицима и хранитељске породице. Субвенције за плаћање комуналних производа и услуга обезбедио је Град Београд преко Секретаријата за социјалну заштиту, и важе за кориснике који редовно плаћају рачуне, до краја текућег месеца за претходни месец.